Gratis demo

Gratis demo-account the proof of the pudding is in the eating

U bent dus overtuigd dat e-mailmarketing ook voor u is weggelegd! Verstandig, want e-mailmarketing is inmiddels een bewezen concept om nieuwe en bestaande klanten te informeren en aan te zetten tot het kopen van uw producten.

Bekijk het pakket!

Wilt u snel even rondkijken naar de mogelijkheden? Log dan hier in met username: demo en password: demo

Ook kunt u bij A-class Mail een gratis een demo-account aanvragen. Dit demo-account is binnen enkele minuten klaar voor gebruik en u kunt direct aan de slag

Klik hier voor het aanvragen van het gratis account

Het demo-account is geheel gratis en geeft u de mogelijkheid om 14 dagen lang het systeem uitgebreid te testen.

U zit nergens aan vast

Met het demo-account zit u NERGENS AAN VAST. Na het aanvragen van het account kunt u direct aan de slag en hebt u 14 dagen de tijd om het account te upgraden naar een abonnement. Bent u binnen deze 14 dagen niet overtuigd dan hoeft u niets te doen, het account wordt automatisch verwijderd na 14 dagen.

Demo-account Eenvoudig upgraden

Hebt u binnen deze 14 dagen besloten dat u het pakket wilt blijven gebruiken? Dan kunt u eenvoudig inloggen en upgraden naar een van de abonnementen. Sowieso kunt u maandelijks upgraden of downgraden als u besluit om de frequentie van uw nieuwsbrieven aan te passen. Dit doet u eenvoudig in de klantomgeving en zonder opgaaf van reden.

Ondersteuning

Ook tijdens de demo-periode kunt u rekenen op ondersteuning van onze e-mailmarketeers. Want als u goed converteert met uw nieuwsbrief, dan hebben wij een tevreden klant. Daarom investeren wij graag onze tijd in u en uw e-campagne.