Functies

E-mailmarketing van A-class Mail | E-mailmarketing

Voor het goed onderhouden van uw relaties en het genereren en verhogen van omzet kunt u niet meer om e-mailmarketing heen.
Relaties, zoals klanten, leveranciers en medewerkers, u moet ze eenvoudig en snel op de hoogte kunnen brengen van aanbiedingen, laatste nieuws, etc. Maar hoe u dit doet is ook van groot belang: in uw eigen huisstijl, gepersonaliseerd en voorzien van afbeeldingen, bestanden, links en uiteraard sociale media.

Eenvoudig en doeltreffend

Met A-class Mail is het bijzonder gemakkelijk om uw relaties te beheren, uw campagne(s) op te stellen en te versturen, maar dat er is meer. Wat tevens belangrijk is, is dat u uw campagne goed monitort zodat u uw campagne kunt gebruiken om te leren hoe uw doelgroep zich gedraagt en wat deze interessant vinden! U kunt een split-test versturen naar een gedeelte van uw klanten waarbij u twee verschillende versies van een nieuwsbrief verstuurt naar verschillende personen en bekijkt welke nieuwsbrief het beste converteert en vervolgens de best converterende nieuwsbrief verstuurt.

statistiekenCampagne monitoren

In het uitgebreide statistiekenprogramma in uw account kunt u in één oogopslag zien hoevaak en door wie uw campagne geopend is. Wie heeft er op welke link geklikt en hoe reageert de klant aan de hand van uw nieuwsbrief online.

Gratis hulp

Onze Online Marketeers helpen u graag gratis bij het opzetten van een goede campagne en de monitoring daarvan. U kunt contact met ons opnemen middels het contactformulier voor gratis hulp.

Gunstige tarieven!

Onze tarieven zijn gebaseerd op het aantal nieuwsbrieven dat u verstuurt. Verstuurt u regelmatig nieuwsbrieven dan is een abonnement een goede optie, er is al een abonnement voor slechts € 9,95 per maand. Verstuurt u onregelmatig dan is Pay-As-You-Go een goede optie waarbij u alleen credits koopt die u gaat gebruiken.

Direct gratis aan de slag?

Vraag dan nu gratis een proef-account aan en ga direct aan de slag. Het account is binnen enkele minuten klaar voor gebruik en u kunt deze upgraden voor meer functionaliteiten.