Gratis nieuwsbrief sturen

wereldwijd-versturenGratis nieuwsbrief sturen met de slimme software van
A-class Mail | E-mailmarketing? Vanaf nu is het mogelijk!

Gratis nieuwsbrief sturen
met het demo-account

Wilt u éénmalige een gratis nieuwsbrief sturen? Dan kunt u ook een demo-account aanvragen. Dit demo-account is geheel gratis en geeft u het recht om 400 nieuwsbrieven te sturen binnen 14 dagen. Daarna wordt het account automatisch verwijderd als u niet upgrade naar een abonnement.

Gratis bij Hosting

Indien u een Business Hosting-pakket afneemt bij A-class Webhosting, krijgt u gratis een account voor het versturen van nieuwsbrieven. Zo kunt u altijd een gratis nieuwsbrief sturen naar al uw klanten en geïnteresseerden. Er is al een hosting-pakket vanaf € 29,95 per jaar!

Meer dan een nieuwsbrief

A-class Mail is meer dan het versturen van een nieuwsbrief. Met A-class Mail kunt u in één oogopslag zien wie uw nieuwsbrieven opent, welke mail niet aankomt omdat de mailbox vol is of welke mail bounced om welke reden dan ook. Maar wat nog handiger is, u kunt automatisch actie ondernemen op uw nieuwsbrief.

IJzer smeden als het heet is

Stel, u verkoopt bikini’s online. U verstuurt een nieuwsbrief over een nieuw merk in uw assortiment en u zet een autoresponder klaar met een aanbieding. U kunt deze dan zo instellen dat iedereen die op een bepaalde bikini in uw nieuwsbrief doorklikt naar uw website, automatisch een nieuwe e-mail kan ontvangen met bijvoorbeeld een aanbieding van die bikini.

Waarom?

Uw klant toont interesse in de bikini en is dus al ‘opgewarmd’ voor het product. Net als de klant nog warmer begint te worden doordat hij op uw website kijkt naar het product, ontvangt hij een e-mail met een aanbieding. Door op deze manier met e-mailmarketing om te gaan stijgen uw verkoopkansen en uw omzet gegarandeerd.