Tevreden gebruikers

Een tevreden klant is de beste reclame!

Autobedrijf Jedi


Autobedrijf Jedi is Dè expert in Volkswagen, Audi, SEAT en Skoda voor Flevoland, met vestigingen in Almere en Zeewolde. Voor Autobedrijf Jedi verzorgt A-class Mail sinds 2009 de e-mailmarketing.

Sinds A-class Mail voor ons de e-mailmarketing verzorgt zien we duidelijk een groei in het aantal aanmeldingen via de website, maar nog belangrijker, de conversie van onze nieuwsbrieven is sterk toegenomen!

 Levensmiddelenkrant


Levensmiddelenkrant is onderdeel van een crossmediaal mediapakket met daarin een tweewekelijks vakblad (printuitgave), de nieuwswebsite www.levensmiddelenkrant.nl en een digitale nieuwsbrief.

De samenwerking met A-class Mail is voor ons van essentieel belang, zeker nu de conventionele uitgave in oplage terugloopt is voor ons het digitale platform steeds belangrijker aan het worden. A-class Mail is onze specialist in het verzorgen van de nieuwsbrief die twee keer per week uitkomt.

Nxs Internet


Nxs Internet is een van de grotere private hold aanbieders van domeinregistratie en webhosting in Nederland met twee eigen datacenters, in Amsterdam en Delft.

A-class Mail verzorgt niet alleen onze nieuwsbrief en online campagnes, maar ook de klanttevredenheidsonderzoeken worden volledig verzorgd door A-class Mail.


 

A-class Mail werkt onder andere voor:

Autobedrijf Jedi
Foodkick
Levensmiddelenkrant
Out-Of-Home Shops
AdverterenBovenKassas
Gewoon Astrid
HSVOG
Mijn Reclameman
Nxs Internet